SON DAKİKA HABER

Doğal, Katkısız ve El Yapımı Çiğköftesi İle Fabrikasyon Çiğköftecilere Rakip Oldu

Türkiye’de ve Çorum’da her geçen gün sayıları artan fabrikasyon çiğköfte işletmelerine inat, Çorum’da ilk ve tek olan bir işletme taze, el yapımı, doğal ve katkısız çiğköftesi ile fabrikasyon çiğköftecilere rakip oldu.

“4 Ay Önce Ticari Olarak Bu İşe Başladık”

Fabrikasyon çiğköftecilere rakip olan taze, el yapımı, doğal ve katkısız çiğköfte işletmesinin yöneticisi Hamza Şen, 10 yıldır hobi olarak yaptığı doğal ve katkısız çiğköfte yoğurma işini 4 aydır ticari olarak yapmaya başladığını anlattı.

Çorum’da Albayrak Caddesi üzerinde açtıkları işletme ile ilgili konuşan Hamza Şen,  ticari olarak bu işe girme sebebini, kendilerinin yıllardır fabrikasyon olarak üretilen çiğköfteyi dışarı da yemediğini ve kendilerinin evde yapmasından dolayı insanlarında doğal ve katkısız çiğköfteyi tatması adına bu işe girdiklerini anlattı. Şen, bu işe girişmeden önce arge çalışması yaptıklarını, farklı baharatlar karıştırarak kendi listelerini oluşturduklarını ve sonrasında da katkısız ve tamamen doğal organik hakiki çiğköfteyi yapmaya başladıklarını ifade etti.

Hamza Şen, yaptıkları el yapımı çiğköfte hakkında da bilgi vererek, yaptıkları çiğköfte de tamamen doğal ve hiçbir katkı maddesinin olmadığı, doğal zeytinyağı ile el yapımı nar ekşisi ile salçası ile çok farklı bir çiğköfteyi müşterilerine sunduğunu belirtti. Sözlerine Çiğköfte yapımında kullandıkları malzemelerinde tamamen doğal olduğunu ekledi.


“Çiğköftemizi Günlük Hatta Gün İçinde Taze Olarak Yoğuruyoruz”

Şen, Çiğköftenin yoğrulmasını günlük hatta gün içinde miktarı azaldıkça taze olarak kendilerinin yaptığını, talebe göre çiğköfte miktarının da değiştiğini aktardı.

“Asırlık Lezzeti Modern Sunumlar İle Müşterilerimize Sunuyoruz”

İşletme yöneticisi Hamza Şen, klasik çiğköfte sunumlarına inat, Çiğköfte sunumlarının diğer işletmelerden farklı olduğunu dile getirerek, asırlık çiğköfte lezzetini modern sunumlar ile müşterilerini sunduklarını belirtti. Şen, Suşi çiğköfte, Hıtap Çiğköfte, Klasik sıkım ve vali dürüm şekillerinde müşterilere çiğköfteyi sunduklarının da altını çizdi.

Şen, asırlık lezzete modern sunumlar sloganı ile çıktıkları yolda, suşi usulü çiğköftenin püf noktasını da anlattı.

“Çorum Halkı Çiğköftemize Yoğun İlgi Gösteriyor”

Hamza Şen, kısa bir süre önce hizmete girmelerine rağmen Çorum halkının ilgisinin yüksek olduğunu belirtti. 4 aylık bir süreçte aldıkları tepkilerin çok olumlu olduğunu, insanların evde çiğköfte yapmak yerine has çiğköfte için kendilerini tercih ettiğini vurguladı.

“Diğer Çiğköfte İşletmelerini Rakip Olarak Görmüyoruz”

Yönetici Şen, diğer çiğköfte işletmelerini rakip olarak görmediklerini, kendi çiğköftelerinin has çiğköfte olduğunu aktardı. Bundan sonraki süreçte, şubeleşerek bu tadı herkese tattırmak istediklerini de sözlerine ekledi.

 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...