SON DAKİKA HABER

ÇORUMLULAR GÜNÜNÜN 48.CİSİ BÜYÜK ÇOŞKUYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ



19 Ocak 2015'te İstanbul'da Dünya Çorumlular Platformu tarafından başlatılan “Geleneksel Her ayın 19'u Çorumlular Günü” etkinliğinin 48'incisi gerçekleştirildi. Dünya Çorumlular Platformu Başkanlığında Plakamız 19 İstanbul Kültür ve Sanat Derneği işbirliği ile Ataşehir'de  büyük bir coşkuyla kutlandı.



Gece, şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı. Yemeğin ardından, Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk açılış konuşmasında katılımcıları selamlayarak birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemini anlattı.



Gecede, Dünya Çorumlular Platformu üyeleri huzurunda düzenlenen anket neticesine göre Kasım-2018 Çorumlusu seçilen Erdal Karaboğa'ya plaketi Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk ve Çorum Dernekler Federasyonu Başkanı Vekili Isa Sözen birlikte takdim edildi.

Daha sonra Geleneksel Her ayın 19'unda düzenlenmekte olan Çorumlular Gününe katkılarından dolayı Fehmi Çetin'e Plakamız 19 İstanbul Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Abdullah Çıtak ve İstanbul Çorumlu Dernekler Platform Başkanı Metin Akkuş tarafından plaketleri takdim edildi.



Hatıra fotoğrafı çekilerek, Micaz Organizasyon sanatçıları Şükrü Micaz ve Sultan Tanyeli sahne alarak 100 civarında katılımcıyı coşturup eğlendirdiler.



(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...