SON DAKİKA HABER

ÇORUM’DAN MEHMETÇİKLERE 500 BOYUNLUK




Çorum’da bir öğrencinin isteği üzerine harekete geçen kadınlar sınır hattında görev yapan Mehmetçikler için boyunluk ördü. Örülen 500 boyunluk Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere önümüzdeki günlerde sınıra gönderilecek.

Proje hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Zeki Gül’ün eşi Halime Gül, Çorum Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Kültür Merkezlerindeki 200 kursiyer kadının projeye destek verdiğini söyledi. Gül, bu düşüncenin kendilerini çok duygulandırdığını ve memnun ettiğini ifade etti. Bayan Gül, bayanların Mehmetçiğimizi düşünmesi kendilerini çok duygulandırdığını belirterek, malzemelerin hepsini kadınların aldığını kaydetti.

 
BİR ÖĞRENCİNİN İSTEĞİ İLE BAŞLADI

Velipaşa Kadın Kültür ve Sanat Merkezi Usta öğreticilerinden Firdevs Şahin ise bir öğrencinin Mehmetçiğe boyunluk örülmesi için talepte bulunduğunu belirterek, bu isteğin bir anda büyüdüğünü ve herkesin ipini şişini alarak gelmesiyle ortaya çıktığını anlattı.

Çorum Belediyesi Kadın Kültür ve Sanat Merkezlerinde eğitim gören kadınlar tarafından örülen boyunluklarla kadınlar Mehmetçik'in yanında oldukları mesajını da verirken, İl Jandarma Alay Komutanlığına teslim edilen 500 boyunluk Mehmetçiklere ulaştırılmak üzere önümüzdeki günlerde bölgeye gönderilecek. 




(MEDYA ÇORUM)


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...