SON DAKİKA HABER

Kış Ayında Cilt Bakımı Nasıl Yapılmalı?


Mevsim geçişlerinde insan cildinde hava şartlarının ve rüzgârın etkisiyle cildin kuruyarak neminin azalması gibi bazı değişimler söz konusu olur. Mevsimler değişirken ruhun ve bedenin yeni hava şartlarına ayak uydurması için dışarıdan takviyeye ihtiyaç duyulabilir. Cilt sağlığı için özellikle sonbahar ve kış aylarında bazım bakım kürlerini önerildiği şekilde uygulamak, zorlu hava koşullarında cildin güzelliğini devam ettirmesi için gereklidir.

“Cilt Kuruması Kırışıklığa Ve Erken Yaşlanmaya Neden Oluyor”

Kış ayında cilt bakımı konusunda konuşan Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Lale Dalkılıç, kış ayı ile birlikte soğuk havanın cildi koruyan bariyeri incelterek, nemini kaybederek zayıflamasına neden olduğunu söyledi. Cildin kurumasının erken yaşlanmaya, kırışıklık ve çizgilerin daha çok belli olmasına neden olduğunu anlattı.


 “Kış Ayında, Cildin Günlük, Haftalık Ve Profesyonel Bakımları Yapılmalı”

Estetisyen ve Güzellik Uzmanı Lale Dalkılıç, kış ayında cildi korumak için günlük bakım, haftalık bakım ve profesyonel bakımını yapmak gerektiğini belirtti.

“Cilt İçin Rastgele Krem Kullanmak Yerine Uzmanından Yardım Alınmalı”

Güzellik Uzmanı Lale Dalkılıç, cilt için rastgele bir krem alıp kullanmak yerine, bir cilt uzmanına danışarak, cilt analizinin yaptırılarak kullanılacak kremin o şekilde seçilerek kullanılmasının daha yararlı olacağını kaydetti.

“Cilde Önem Vermek Gerekir”

Lale Dalkılıç, en güzel giysinin cilt olduğundan, cilde önem vererek cildin bakımının yapılması gerektiği vurguladı.

“Cildin Durumuna Göre Belli Aralıklarla Cilt Bakımı Yaptırılmalı”

Dalkılıç, cildin durumuna göre belli aralıklarla cilt bakımını yaptırmak gerektiğini de sözlerine ekledi.


  

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN !



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...