SON DAKİKA HABER

NARKOTİMDEN NEFES KESEN UYUŞTURUCU OPERASYONU



Çorum İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri tarafından yapılan operasyonda, bir evin havalandırma boşluğu ile tuğlalar arasına saklanan 211 ecstasy hap, 310 gram skunk, 291 gram esrar ile ruhsatsız silahlar ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 11 şüpheliden 5'i tutuklandı.

Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, Çorum kent merkezi ve bazı ilçelerde uyuşturucu madde ticareti ve temini yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Uyuşturucu maddelerin saklandığı adresleri  tespit eden Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, teknik ve fiziki takibin ardından operasyon için düğmeye bastı. 

Ekipler, Çorum kent merkezi ve Osmancık ilçesinde belirlenen adreslere eş zamanlı olarak düzenlediği operasyonda  şüpheliler Ş.Ö., O.H.A., Ş.H., H.B., V.E., Ö.Y., O.G., M.I., Ş.A., G.Z. ve U.H. gözaltına alındı. Şüpheli şahısların evi, iş yeri ve araçlarında yapılan aramalarda, bir evin havalandırma boşluğu ile tuğlalar arasına saklanan 211 ecstasy hap, 310 gram skunk, 291 gram esrar ile 3 ruhsatsız tabanca ve 1 ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. 

Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden  Ş.Ö., Ş.H., Ö.Y., V.E. ve G.Z., tutuklanırken, diğer şüpheliler de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

(MEDYA ÇORUM)