SON DAKİKA HABER

HASTANE ODASINDAKİ ÇİĞ KÖFTE’YE İNCELEME BAŞLATILDI



Çorum Sungurlu Devlet Hastanesinde tedavi gören bir hastanın odasına toplanan hasta yakınları ziyaretçi ve refakatçiler tarafından yerde plastik leğen içerisinde çiğ köfte hazırlandı.

Görüntülerin Sosyal Medya’da yayınlanması kısa sürede tepkilere neden olurken, Çorum İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, konuyla ilgili inceleme başlatıldığını, olaydan hastane çalışanlarının haberi olmadığını açıkladı.

Çorum İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, olayla ilgili olarak, bir grup hasta yakının toplanıp çiğ köfte hazırlayıp yediğini, bundan ne hastane yönetiminin ne de kat görevlilerinin haberinin olmadığını, hiçbir personel de böyle bir olaya tanık olmadığını ifade ederek, olay tamamen hasta yakınları arasında geçtiğini kaydetti.

Öte yandan sosyal medyada yayılan görüntülere bazı takipçiler “hastanede çiğ köfte partisi” yorumları da yapıldığı görülürken, görüntülerde kadınların hastane odasında yere konulan plastik leğende çiğ köfte yoğurması ve odada bulunan diğer kadınların da yoğrulan çiğ köfteleri limon ve marul eşliğinde yemeleri görüntülere yansıyor.

(MEDYA ÇORUM)