SON DAKİKA HABER

KARDER GENEL KURULUNU YAPTI



Çorum'un Kargı ilçesi ve Köyleri Dayanışma ve Kültür Derneği (KARDER) İstanbul Bağcılar'daki merkezinde 14'üncü genel Kurulunu yaparak yeni yönetim kurulunu seçti. 

Karder Genel Merkezinde yapılan genel kurula, Kargı'dan Karder Onursal Başkanlarından AK Parti Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Selim Aydın, İstanbul'dan; Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk, Kargı Karaosmanlı Köyü Dernek Başkanı ve İstanbul Çorumlu Dernekler Platformu Başkanı Metin Akkuş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kargı Koyunkıran Köyü Dernek Başkanı ve Kargı Golaz Köyleri Birliği Platform Başkanı Adem Genç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kargı Tepearkası Köyü Dernek Başkanı ve İst.Çorumlu Dernekler Platform Başkan Yardımcısı Selami Topçu, Kargı Göl Köyü Dernek Başkanı ve Karder Onursal Başkanı Mehmet Yurt, Sungurlu Arifegazili Köyü Dernek Başkanı Sururi Onan, Karder Onursal Başkanı Mustafa Özsoy ve Kargı'nın sevilen simalarından Osman Dağlı başta olmak üzere İsimlerini ve sıfatlarını saymakla bitiremeyeceğimiz 100'ün üzerinde Kargılı katıldı. 

 
Genel kurulda eski Karder başkanlarından Mustafa Özsoy, Hakkı Aydın, Selim Aydın, Hüseyin İnal, Rüstem Meydankaş ve Mehmet Yurt'un da hazır bulunduğu Genel Kurul Divanının Başkanlığını Hakkı Aydın yürüttü.

Genel Kurulda önce önceki Yönetim Kurulu'nun ve denetim kurulunun raporları sunuldu. Katılımcı üyelerin oy birliği ile kabul edildi.




Yapılan seçimde genel Kurul'da tek liste ile seçime katılan önceki Başkan Necati Güney yeni ekibi ile tekrar oy birliği ile seçildi. 


Genel Kurul'da Başakşehir CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Sami Balcı, Ataşehir CHP Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Mehmet Aydoğanoğlu, Ak Parti Kargı Belediye Başkan Aday Adayı Selim Aydın, Dünya Çorumlular Platform Başkanı Tevfik Göktürk, İstanbul Çorumlu Dernekler Platform Başkanı Metin Akkuş iyi dilek ve temennilerini bildirdikten sonra Karder Başkanı Necati Güney teşekkür konuşması yaptı.

 
Dünya Çorumlular Platform Başkanı Tevfik Göktürk konuşmasında katılımcıları selamlayarak, yeni seçilen yönetim kurulunu tebrik edip, 250.000'e yakın Çorumlunun yaşadığı Metropol şehir İstanbul'da Kargılıların çoğunlukta olduğunu bu sebepledir ki birlik, beraberlik ve dayanışma yolunda Karder'e büyük görevler düştüğünü, bu uğurda üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu açıkladı.


Karder’in yeni yönetimi şu isimlerden oluştu.

KARDER YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ASİL ÜYELER;

1. Necati Güney (Başkan)
2. Selami Topcu,
3. Hüseyin Aksu,
4. Resul Ilgaz,
5. Murat Deniz,
6. Celal Karaman,
7. Mustafa Güler.


KARDER YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER;


1. Uğur Özsoy,
2. Süleyman Aydoğdu,
3. Ahmet Yiğit,
4. Ayhan Bal,
5. Şenol Akça,
6. İlyas Kartal,
7. Ramazan Özsoy.


KARDER DENETLEME KURULU ASİL ÜYELERİ;


1. Rüstem Meydankaş,
2. Serhat Güney,
3. Suat Biçer.


KARDER DENETLEMEK KURULU YEDEK ÜYELERİ;


1. İdris Büyükçorak,
2. Osman Bazak,
3. Özkan Kesek.


 
(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...