SON DAKİKA HABER

UĞURLUDAĞ’DAKİ YANGINDA 3,5 YAŞINDAKİ ÇOCUK YAŞAMINI YİTİRDİ



Çorum’un Uğurludağ ilçesinde çıkan yangında, 3,5 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirirken çocuğun babası, annesi ve babaannesi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Uğurludağ Yüzgeç mahallesi Başkışla mevkisinde Dursun Budak’a ait evde iddialara göre sobadan sıçrayan kıvılcımlar nedeniyle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevlerin tüm evi sardığını gören Dursun Budak, jandarma ve itfaiye ekiplerini arayarak yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine Uğurludağ’ın yanı sıra İskilip Belediyesi’nden çok sayıda itfaiye ile sağlık görevlileri ve jandarma ekibi sevk edildi.

Yangın sırasında ahırda olan ve alevleri görünce evine koşan Dursun Budak ve eşi 35 yaşındaki Nurhan Budak ile birlikte içerde mahsur kalan annesi Döne ve oğlu M. A.’yı kurtarmak için alevlerin arasına daldı. Budak çifti, yaşlı kadını kurtarırken küçük çocuğu ise kurtarmayı başaramadı. Yangında 3,5 yaşındaki çocuk hayatını kaybederken, annesi, babası ve babaannesi yaralandı.

Yaralılar Uğurludağ Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, yaralılardan Döne Budak Samsun’a, Dursun Budak Ankara’ya sevk edildi.

Çorum’da tedavisi süren Nurhan Budak’ın hamile olduğu öğrenilirken, olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...