SON DAKİKA HABER

İSTİFA EDEN FATİH ÖZCAN’A DESTEK ÇIĞ GİBİ



 Yeni Çorumspor Kulüp Başkanı Fatih Özcan’ın, özellikle sosyal medyada yapılan ağır hakaret, küfür ve iftira içerikli eleştirilerin yanı sıra yöneticilerinin tehdit edilip hakarete uğramalarını gerekçe göstererek istifa etmesi üzerine Yeni Çorumspor’a gönül veren taraftarlar başkan Fatih Özcan’ı kararından vazgeçirmek için bir araya geldi.

Sosyal medya üzerinden örgütlenen Kırmızı Şimşekler, Son Cephe ve Siyah Duvar 1967 taraftar grupları yürüyüş organize ederek, Saat Kulesi PTT önünde saat 18.30’da toplanarak, taraftar grupları adına bir açıklama yapıldı.


 Gruplara adına açıklama yapan Hüseyin Nalcı, “Sayın Başkan Fatih Özcan’ın adeta bize küserek gittiğini, onun bu takım adına neler yaptığını hiç bir menfaati olmadan servet harcadığını bildiklerini söyledi. Hüseyin Nalcı, açıklamada, Başkan’ın dün yaptığı açıklamada söz verdim Çorumspor ismini geri getirdim. Bunu yaparken de Ahmet Sami Ceylan’dan müthiş destek aldım dediğini hatırlattı.

 
Hüseyin Nalcı, sayın vekilden söz istediklerini, Biz taraftarlar olarak başkanımızı geri istiyoruz biliyoruz ki siz onu kırmadıysanız o da sizi kırmaz. MHP’li olduğunu her platformda dile getiren başkanımızı bir AK partili olarak göreve çağırmanızı böylelikle Çorumspor’un siyaset üstü bir kurum olduğunu tüm Çorum’a göstermenizi beklediklerini, istediklerini ve inandıklarını ifade etti.

Daha sonra taraftar grupları toplu bir şekilde Çorumspor ve Başkan Fatih Özcan tezahüratları ile Gazi Caddesinde bir yürüyüş gerçekleştirdi.


Öte yandan geçtiğimiz günlerde istifa eden Yeni Çorumspor Başkanı Fatih Özcan’ın kulübe tekrar geri dönmeye hazırlandığı da gelen haberler arasında…


(MEDYA ÇORUM)