SON DAKİKA HABER

“GÜL VE BÜLBÜL TEMALI ŞARKILAR” AYAKTA ALKIŞLANDI



Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Türk Sanat Müziği Topluluğu, “Gül ve Bülbül Temalı Şarkılar” adlı konser dizisiyle Çorumlu sanatseverlerin karşısına çıktı. Konserde söylenen “Gül ve Bülbül Temalı şarkılar” dinleyicilerden tam not aldı.

Topluluğun Devlet Tiyatro Salonu’nda saat 20.00’de başlayan ilk konserine, Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Çorum İl Garnizon Komutanı J. Pers. Alb. Çetin Öcal, Çorum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Baro Başkanı Kenan Yaşar, Çorum İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ, Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, CHP İl Başkanı Hasan Eray Tüfekçi ve TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.


KORO, ESERLERİ İKİ BÖLÜMDE SUNDU

Koro, gecede Şef Enver Leblebicioğlu yönetiminde müzikseverlere iki bölümden oluşan muhteşem bir program sundu. Topluluk üyeleri konserin ilk bölümünde Rast, Uşşak ve Muhayyer makamında şarkılar sunarken, ikinci bölümde ise Suzinak, Hicazkâr, Acemkürdî, Muhayyer Kürdî, Kürdî ve Nihavend eserlerden oluşan seçkin bir repertuvarla sahne aldı. 

 
Salonu dolduran izleyiciler tarafından ayakta alkışladığı konser sonrası Şef Enver Leblebicioğlu’na Vali Mustafa Çiftçi tarafından bir teşekkür plâketi verilirken, TSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise Şef Enver Leblebicioğlu’na bir çiçek sundu.

Dün akşam da ikinci konserini sunan TSO Türk Sanat Müziği Topluluğu, bu akşam ise yine Devlet Tiyatro Salonu’nda, saat 20:00’de son kez mûsikîseverlerle bir araya gelecek.


(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...