SON DAKİKA HABER

BÜYÜKLER SERBEST GÜREŞ ŞAMPİYONASI ÇORUM’DA BAŞLADI



Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2019 yılı faaliyet programında yer alan Büyükler Serbest Güreş Şampiyonası Çorum’da başladı.10 ile14 Ocak tarihleri arasında Çorum’da düzenlenecek olan şampiyonanın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Yurt genelinden 475 güreşçinin katıldığı şampiyonada ilk gün 65, 74 ve 92 kilonun eleme müsabakaları yapılırken, Şampiyona’nın açılış töreni de gerçekleştirildi. Hitit Üniversitesi 15 Temmuz Spor Kompleksi’nde yapılan müsabakalar ile başlayan şampiyonanın açılış töreni ise saat 15.30’da gerçekleştirildi. 


Törene, Çorum Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Çorum Jandarma Komutanı Abdurrahman Başbuğ, Çorum Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Hitit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Nurcan Baykam, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Yamaner, Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Daire Müdürleri, sporcular ve çok sayıda güreş sever katıldı.

Mehter marşı gösterileri, saygı duruşu yapılması ve istiklal marşının okunması ile başlayan açılış töreni, Vali Yardımcısı Recep Yüksel, Belediye Başkanı Zeki Gül, Türkiye Güreş Federasyonu Başkanı Musa Aydın ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer’in selamlama konuşmaları ile devam etti. 

Açılış töreni plaket takdim töreninin ardından sporcuların geçişi ile tören sona erdi.


(MEDYA ÇORUM)




Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...