SON DAKİKA HABER

VALİ MUSTAFA ÇİFTÇİ, SUNGURLU’YA ÇIKARMA YAPTI



Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, Sungurlu ilçesine çıkarma yaptı. Sabah saatlerinde Sungurlu’ya giden Vali Çiftçi, Sungurlu’da bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Çorum İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ ve Çorum il idare şube başkanlarının da hazır bulunduğu ziyarette Vali Çiftçi, ilk olarak Sungurlu Kaymakamlığını ziyaret etti. Kaymakam Mithat Gözen, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ve ilçe idare şube başkanları tarafından karşılanan Vali Mustafa Çiftçi, ilçenin durumu ile ilgili olarak brifing aldı.

Brifing’ten sonra Sungurlu KYK Kız Öğrenci Yurduna giden Vali Çiftçi, ilçedeki kız yurdu ve Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksek Okulu Yerleşkesi inşaatına giderek buralarda incelemelerde bulundu ve buralar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.


Sungurlu Adliyesinde Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken ve Ağır Ceza Başkanı Yasin Uğurer’i de makamında ziyaret eden Vali Çiftçi, Sungurlu Cezaevi Yerleşkesi inşaatına giderek yerinde incelemeler yaparak ilgililerden bilgi aldı.

Sungurlu Belediyesine de giden Vali Çiftçi, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ile makamında görüşmelerde bulunarak ilçe ile ilgili brifing alırken, Sungurlu Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Murat Bağıröz ve yönetimini ziyaret ederek, değerli çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. 


 VALİ ÇİFTÇİ, MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Ziyaret programı kapsamında Vali Mustafa Çiftçi, Sungurlu merkez ve köy mahalle muhtarlarıyla Sungurlu İlçe Özel İdare Toplantı Salonunda bir araya gelerek bir istişare toplantısı yaptı.

Vali Mustafa Çiftçi, muhtarlardan mahalle ve köylerin sorunlarını dinledi. Talep ve istekler konusunda beraberindeki daire amirlerini talimatlandırdı.

Toplantının ardından Sungurlu Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz ve yönetimi ile Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş ve yönetimini de ziyaret eden Vali Çiftçi ve beraberindekiler, akşam saatlerinde Sungurlu ilçesinden ayrılarak Çorum Merkeze döndüler.


 (MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...