SON DAKİKA HABER

KAYIP BÜŞRA’DAN 20 GÜNDÜR SES YOK


Çorum’da 20 gün önce evden ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki lise öğrencisi Büşra Şahin’in bulunması için çalışmalar devam ediyor.

Akkent Mahallesi’nde ailesiyle birlikte yaşayan Büşra Şahin, 8 Aralık sabahı evden ayrıldıktan sonra bir daha geri dönmedi. Okuluna gitmeyen kızına cep telefonundan da ulaşamayan anne Rezzan Şahin, aramalarından bir sonuca varamayınca Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda bulundu. Polis genç kızın bulunması için çalışmalarını sürdürüyor.

Anne Rezzan Şahin yaptığı açıklamada, 8 Aralık’ta saat 04.30 sıralarında uyandığında kızının evde olmadığını fark ettiğini, tüm çabalarına rağmen kızına ulaşamayınca da kayıp ihbarında bulunduğunu anlattı. Anne Şahin, kızının hayatından endişe duyduğunu da dile getirdi. 

Kanser hastalığıyla mücadele ettiğini anlatan Anne Rezzan Şahin, kanser hastalığıyla mücadele etmesinin yanında kızının kaybolmasının da üzüntüsünü yaşadığını belirtti. Kızının en azından beni arayıp hayatta olduğunu söylemesinin kendisine yeteceğini ifade eden anne Şahin, başına bir iş gelmese mutlaka beni arayacağını, 20 gündür hiçbir irtibatının olmadığını aktardı.

Anne Şahin, kızını gören ya da yerini bilenlerin polise başvurmasını istedi.

(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...