SON DAKİKA HABER

ÇORUMLU KADINLARDAN MEHMET AYDOĞANOĞLU’NA TAM DESTEK



Çorumlu kadınlar, hemşehrileri olan Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı Mehmet Aydoğanoğlu’na destek vermek için İstanbul Ataşehir CHP ilçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

Ziyarette konuşan kadınlar, Ataşehir Belediye Meclis üyesi olarak Mehmet Aydoğanoğlu’nu görmek istediklerini, CHP İstanbul milletvekili Emine Gülizar Emecen, Ataşehir CHP ilçe başkanı Hakkı Altınkaynak ve  kadın kolları başkanı Hamiyet Mithat Artıbatan ilettiler. 


 Burada konuşan Ataşehir Belediye Meclis Aday Adayı Mehmet Aydoğanoğlu, sosyal ve siyasi yaşamı hakkına bilgiler verdi. Mehmet Aydoğanoğlu, belediye meclis üyeliği için Çorumlu STK ile istişarede bulunarak onlardan tam destek hep destek sözünü aldığını söyledi. Aydoğanoğlu, sahada yaptığım çalışmalarda vatandaşlardan çok yakın bir ilgi gördüğünü ifade ederek, CHP'nin bizlere, bizlerin de CHP'ye ihtiyacının var olduğunu kaydetti.


 Aday adayı Aydoğanoğlu, siyasetin bir hizmet etme yarışı olduğunu, kapısının siz değerli hemşerilerime her daim açık olacağını ifade etti. Aydoğanoğlu, başta bizlere CHP kapısını sonuna kadar açan CHP Ataşehir ilçe başkanı Hakkı Altınkaynak’a kadın kolları başkanı Hamiyet Mithat Artıbatan’a çok teşekkür etti. 

Aydoğanoğlu, şahsım adına hep destek tam destek diyen Çorumlu kadın hemşerilerine de teşekkürlerini iletti.

 
(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...