SON DAKİKA HABER

HALİL İBRAHİM AŞGIN’DAN TSO’YA ZİYARET



Ak Parti Çorum Belediye Başkan adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın ve Ak Parti Çorum il Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Heyeti Ticaret ve Sanayi Odasında TSO başkanı Çetin Başaranhıncal ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AK Parti Çorum il Başkanı Mehmet Karadağ, burada yaptığı konuşmada, 31 Mart seçimleri öncesinde teşkilatlar olarak çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Karadağ Çorum’un sorunlarını içinde yaşayanlar olarak herkesin bildiğini, bunları somutlaştırıp çözülmesi konusunda da Belediye ve diğer kurumların birlikteliğinin çok önemli olduğunu ifade etti. Mehmet Karadağ, seçimlerin demokratik bir yarış olduğunu ancak bir kişinin kazanacağına belirterek, amaçlarının Çorum Belediye Başkanlığı’nı yeniden kazanmak olduğunu kaydederek, bunu da başaracaklarına inandıklarını aktardı. Çorum’u birlikte yönetmek adına katkı beklediklerinin altını çizdi.

KALKINMADA BELEDİYE LOKOMOTİF OLACAK

Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ise yaptığı konuşmada, sorunlarının çözümü noktasında paydaş olarak gördüklerin kurumlardan biri olan TSO ile birlikte yol yürüyeceklerini söyledi. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediye Başkanı seçilmesi halinde şehri-emin olarak ekonomiden kalkınmaya kadar lokomotif görevini yapmanın çabası içerisinde olacaklarını ifade etti.
Belediye başkan adayı Aşgın, telefonunun 24 saat hem TSO Başkanı, hem de diğer sanayici ve işadamları için açık olacağını dile getirirken, sorunların çözümü için gövdesini koyacağını kaydetti.

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, Halil İbrahim Aşgın’a sektörlerle ilgili bir dosya sundu.



(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...