SON DAKİKA HABER

ÇORUM’DA YILIN İLK BEBEĞİ “ASEL”



Çorum 'da 2019 yılının ilk bebeği Bilge ve Mesut çiftinin ikinci bebeği Asel Abdal oldu.00.01’de doğumu geçekleşen Asel bebeğin ilk ziyaretçisi Çorum Valisi Mustafa Çiftçi oldu.

Çorum Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Bilge ve Mesut Abdal çiftinin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelen Asel bebek,2 kilo 160 gram ağırlığında doğdu. Bebeği doğumdan sonra ilk olarak Vali Mustafa Çiftçi ziyaret ederek, altın hediye etti.

 
Çorum İl Jandarma Komutanı J Kd. Alb. Abdurrahman Başbuğ, Çorum Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Çorum İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı’nın da hazır bulunduğu ziyarette Vali Çiftçi aileyi tebrik etti. Burada konuşan Vali Çiftçi, milletimizin her bir ferdinin kendileri için ayrı bir değerli olduğunu ifade ederek, Allah’ın hayırlı etmesini diledi. Asel’in anlamını soran Vali Çiftçi’ye baba Mesut Abdal, Cennetteki dört ırmaktan birinin adı olduğunu kaydetti. Baba Mesut Abdal, ikinci kez babalık sevincini yaşadığını belirterek, çok mutlu olduğunu sözlerine ekledi.


 Vali Mustafa Çiftçi yılın ilk bebeğini ziyaret ettikten sonra hastane personelinin de yeni yılını kutlamayı ihmal etmedi.


(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...