SON DAKİKA HABER

HALİL İBRAHİM AŞGIN, ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR



Ak Parti Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarete Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ ve partililerde katıldı.

Burada konuşan Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum’da Ak Parti Belediyeciliğinin 31 Marttan sonrada devam edeceğine inandıklarını söyledi. Mehmet Karadağ, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Halil İbrahim Aşgın’ın Çorum Belediyesini hakkıyla yöneteceğine yürekten inandığını ifade etti.

“ÇORUM’DA GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ”

Ak Parti Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, el ele vererek rekor oyu alma noktasında ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Halil İbrahim Aşgın, çok sorumluluğu ve vebalı olan bir işin altına girdiğinin farkına vardığını ifade etti. El ele vererek makam belediyeciliği değil gönül belediyeciliği yapacaklarını belirtti.

“AŞGIN, BU MAKAMDA BAŞARILI OLACAKTIR”

Ziyaret sırasında konuşan Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, bugüne kadar nasıl çalıştıksa bundan sonra da 31 Mart gününe kadar da hizmetleri aksatmadan devam edeceklerini söyledi. Gül, Halil İbrahim Aşgın’a hangi tür yardım gerekirse o yardımı belediye olarak sağlayacaklarını ifade etti. Halil İbrahim Aşgın’ı yakinen tanıdığını ifade eden Gül, bu makamda başarılı olacağına adı kadar emin olduğunu belirtti. Ziyarette bulunanlara teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.



(MEDYA ÇORUM)




Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...