SON DAKİKA HABER

Çorum’da Şimşekler Geceyi Aydınlattı


Çorum’da akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış, gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamalar sonrasında, akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış Çorum’da sokakları boşalttı. Akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerine kadar süren bol şimşek ve gök gürültülü sağanak yağış, sokaklarda büyük su birikintilerine neden oldu.

Çorum'da yaşanan sağanak yağışta yer yer sellerin de oluştuğu sokaklarda araçlar ilerlemekte zorluk yaşadı. Sağanak yağışla birlikte insanların kaçacak yer aradığı gözlerden kaçmazken, sağanak yağmurun uzamasıyla insanlarda başlarının çaresine bakmak zorunda kaldı.

Yağan sağanak yağış, hem şehir içinde hem de şehirlerarası yollarda hayatı felç etti. Bir anda bastıran sağanak yağışa tutulan araç sürücüleri, çareyi hızlarını düşürmekte bulurken, yer yer dinlenme tesislerine ve yol kenarı park alanları da kurtarıcı oldu.

SAĞANAK YAĞIŞ NEDENİYLE 107 İHBAR YAPILDI

Çorum Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, yaşanan sağanak yağış sonrasında Çorum ilinde sağanak yağmur nedeniyle çağrı merkezine şu ana kadar 107 ihbar geldiği, Ekiplerin ihbarlara anında müdahale ettiği de açıklandı.






 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...