SON DAKİKA HABER

Çorum ve İlçelerine 165 Kişilik İstihdam Fırsatı!

İŞKUR Çorum İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Çorum ve ilçelerine toplam 165 kişi istihdam edecek.

Bu program, Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilecek olup, 6 ay süreyle iş fırsatı sunacak. Başvurular, 25-27 Eylül 2024 tarihleri arasında yapılacak. Başvuruların ardından katılımcılar, 2 Ekim 2024 tarihinde noter huzurunda yapılacak kura çekimi ile belirlenecek. Kura, saat 10:00'da Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleşecek.

Başvuru Şartları ve Tarihleri Neler?

Başvurular, 25-27 Eylül 2024 tarihlerinde yapılacak olup, son başvuru tarihi 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 23:59’dur. Başvurular ALO 170 iletişim hattı veya İŞKUR e-şube (www.iskur.gov.tr) üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru esnasında Toplum Yararına Programlar bölümünden ilgili program numarası seçilerek işlem tamamlanacak.

Katılım Koşulları Neler?

  • TYP’ye aynı hanede ikamet eden kişilerden yalnızca biri katılabilir.
  • Hanedeki toplam gelir, net asgari ücretin 1,5 katını aşmamalıdır.
  • Yurt ve sığınma evlerinde kalanlar için gelir şartı aranmaz.
  • Terör örgütleriyle bağlantısı olan kişilerin programa katılmasına izin verilmeyecek.

Çalışma Süresi ve Detaylar Nasıl?

Program, 7 Ekim 2024 tarihinde başlayacak ve 4 Nisan 2025 tarihinde sona erecek. Katılımcılar, haftada 5 gün çalışacak olup, Cumartesi, Pazar ve bayram tatillerinde çalışmayacak. Çorum genelinde önemli bir istihdam fırsatı sunan bu programla, Kargı’da da 5 kişi istihdam edilecek. Bu fırsattan yararlanmak isteyen vatandaşların, başvuru tarihlerini ve şartlarını dikkatle takip etmeleri önemle duyurulur.

 



Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...