SON DAKİKA HABER

Vatandaşlar, Hem Piknik Yapmak Hemde Hayvanları Görmek İçin Burayı Tercih Ediyor!


Çorum’un Alaca İlçesinde bulunan Veli Çayırı piknik alanı ve hayvanat bahçesi, özellikle yaz aylarında birçok insanın uğrak yeri oluyor. Gerek piknik yaparak dinlenmek için gerekse hayvanat bahçesinde bulunan birbirinden ilginç çeşit çeşit onlarca hayvanı bir arada görmek isteyen insanlar burayı tercih ediyor.

Alaca ilçesine yakın bir konumda bulunan Veli Çayırı piknik alanı ve hayvanat bahçesi, özellikle yaz aylarında birçok ziyaretçiyi ağırlıyor. Gerek Çorum merkezden gerekse çevre ilçelerden yoğun ilgi gösterilen alan özellikle piknik yapmak ve aileleriyle keyifli vakit geçirmek isteyenler için bulunmaz bir adres sunuyor. Burada bulunan hayvanat bahçesi de daha önce insanlar tarafından pek fazla rastlanılmayan hayvanları barındırdığı içinde ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gösteriliyor. Devekuşundan, Kamerun koyununa, kanguru’dan tavuz kuşuna, lemur’dan geyiklere hatta ceylanlara kadar birçok türe ev sahipliği yapan hayvanat bahçesinin ziyaretçisi bitmiyor.

Özellikle hafta sonları ve tatil günlerinde yoğun bir ilgi gösterilen Veli Çayırı piknik alanı ve hayvanat bahçesine stres atmak ve terapi yapmak isteyen aileler ile çocuklarına hayvan sevgisini aşılamak isteyen aileler daha çok ilgi gösteriyor. Saat 09.00 ile 22.30 saatleri arasında açık olan piknik alanı ve hayvanat bahçesi, 7’den 70’e her yaştan insanı ağırlıyor.


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...