SON DAKİKA HABER

Çocukluk Hayalini Gerçekleştirip, Şiirleriyle Geniş Kitlelere Ulaşmak İstiyor


Çocukluk yıllarında yakın arkadaşlarına sevgisini ifade edebilmek için şiir yazmaya başlayan Nazan Biçer, çocukluk hayalini gerçekleştirmek adına bir şiir kitabı yayımlayarak, şiirleriyle geniş kitlere ulaşmak istiyor.

1981 yılında Çorum’un Osmancık ilçesinde doğan Nazan Biçer’in şiir merakı çocukluk yıllarında başladı. Çocukluk yıllarında yakın arkadaşlarına sevgisini ifade edebilmek için şiir yazmaya başlayan Nazan Biçer, Medya Çorum haber sitesine şiir yeteneğini anlattı.

Nazan Biçer, şiir merakının çocukluktan itibaren var olduğunu söyledi. Çocukluk yıllarında yakın arkadaşlarına sevgisini ifade edebilmek için şiir yazmaya başladığını, daha sonra öğretmenlerinin fark etmesiyle yarışmalara katılarak dereceler aldığını ifade etti.

Hayatın Getirdiği Zorluklara Yönelik Farklı Türlerde Şiirler Yazıyor

Biçer, şiir türü olarak ilk zamanlarda dini tarzda yazdığını fakat sonraları hayatın getirdiği zorluklara yönelik farklı türlerde şiirlerde kaleme almaya başladığını belirtti.

Şair Nazan Biçer, kendine göre şiirin, hayal kırıklığı, umutsuzluk ve mutsuzluktan kurtulmak için sığınılan bir liman olduğunu kaydetti.

Çocukluk Hayali Olan Şiir Kitabını Çıkarmak İçin Destek Bekliyor

Nazan Biçer, çocukluk hayali olan şiir kitabını çıkarmak için elinden geleni yapacağını ifade ederek, bu amaçla gelecek yardımları da kabul edebileceğini aktardı.

Biçer, bugünlere gelene kadar çok hayal kırıklıkları yaşadığı için yaşayabileceği yeni bir hayal kırıklığının kendisini şiirden bile soğutabileceğini vurguladı.

Biçer, umudun olduğu her şeyin mümkün olabileceğini, bunu gerçekleştirmek içinde yaşın önemsiz olduğunu da sözlerine ekledi.


2 yorum:

  1. Ah arkadaşım şiir yazmayı sakın bırakma. Ne aşamalar geçirdin mücadeleci ruhunla. Durmak yok yola devam. Sponsor da bulunur inşallah. Bi hayırsever çıkacağına inanıyorum

    YanıtlaSil
  2. Züleyha Akgül22 Haziran 2022 01:21

    Arkadaşım sakın bırakma şiiri. Biz çok seviyoruz senin şiirlerini. Ne aşamalar atlattın bu yolda. Hayallerinin gerçekleşeceğine inanıyorum. Inşallah sponsor bulunur.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...