SON DAKİKA HABER

Esnafın Bulduğu İlginç Çözüm Bile Vatandaşları Vazgeçiremedi !


Çorum’da bir iş merkezinde market işleten bir esnaf, iş merkezine gelen vatandaşların kendisine defalarca adres sorması üzerine bu durumu engellemek için ilginç bir çözüm buldu.  Fakat esnafın bulduğu bu ilginç çözüme rağmen iş merkezine gelen vatandaşlar hala daha bu esnafa adres sormaktan vazgeçmiyor.

Çorum Mevlana İş Merkezinde 14 yıldır market işleten bir esnaf, iş merkezine gelen vatandaşların kendisine defalarca adres sormasından bıktı.  Esnaf bu soruna bir çözüm aramaya başladı. Daha sonra aklına gelen fikri devreye soktu. Marketin dış camına vatandaşların adresini sordukları yerlere nasıl gidebileceğini belirten yazılar astı. Alt alta dört A4 kağıda vatandaşlar aradıkları adreslere nasıl gidebileceklerini anlatan kağıtları asan esnaf, bu soruna çözüm bulduğunu sandı. Fakat esnaf, geçen sürede bu yöntemin bir nebze etkisini görse de hala vatandaşların kendisine adres sormaya devam ettiğini belirtiyor.

Market yanında bulunan tuhafiye mağazası esnafının da bu durumdan muzdarip olduğunu belirten market sahibi, bu duruma bir çözüm bulunması gerektiğini de sözlerine ekledi.

 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...