SON DAKİKA HABER

Çorum Müftülüğü Sosyal Medya Canlı Yayın Sohbetleri Devam Ediyor

 

Çorum İl Müftülüğü, vaaz, irşat, manevi danışmanlık ve rehberlik gibi din hizmetlerini sosyal medya üzerinden canlı yayın videolarıyla sürdürüyor.

İl Müftülüğü, vatandaşlara daha kolay ulaşmak ve cami iklimini evlerine taşımak amacıyla İl Müftü Yardımcısı Adnan Bıyık’ın moderatörlüğünde başlattığı canlı video yayınlarında neredeyse her hafta önemli isimlerle bir araya gelinerek manevi bir ortam oluşturuluyor. Şimdiye kadar 30 canlı yayın yapılarak  genel olarak 1 milyonu aşkın izlenme sayılarına ulaşıldığı belirtiliyor.


“VATANDAŞLARIN MANEVİ DUYGULARINI CANLI TUTMAYA ÇALIŞIYORUZ”

"Vatandaşların manevi duygularını canlı tutmak" amacıyla dini çalışmalara sosyal medya üzerinden de devam edildiğini belirten İl Müftüsü Muharrem Biçer; "İl Müftülüğü olarak Müftü Yardımcımız Adnan Bıyık öncülüğünde geçtiğimiz yıl başlattığımız 'Gönül Sohbetleri, Dini Sohbetler, Kur’an Saati, Efsane Sesler-Efsane Hocalar, Gönülden Gönüle, Kuran Sohbetleri' gibi canlı yayın programlarımızın, binlerce vatandaşımız tarafından ilgiyle takip edildiğini ve büyük takdir kazandığını gördük. Şu an 30.uncu programımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda İl Müftülüğümüz, yeni program ve projelerle sosyal medya üzerinden din hizmetine devam etmektedir." dedi.

 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...