SON DAKİKA HABER

Bir Anneden Ne İstediniz !


Sungurlu Belediyesi ekipleri, henüz ilk annelik tecrübesini yaşamak üzere olan anne köpeğin zehirlendiği ve  birkaç gündür aç bırakılması nedeniyle bu güçsüzlük sebebiyle iki yavrusu hariç diğer yavrularını dünyaya getiremeyen anne köpeğe sahip çıkarak, tedavisini gerçekleştirdi.

Sungurlu Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Belediyeye  gelen bir ihbarla ekiplere bir köpeğin zehirlendiğini ve doğum yapmak üzere olduğu bildirildiği, derhal harekete geçerek köpeği bulan Veteriner hekim Aydın Bahtiyar ve ekiplerin durumun vahametiyle karşılaştığı ifade edildi.

Açıklamada, henüz ilk annelik tecrübesini yaşamak üzere olan anne köpeğin zehirlenmiş,birkaç gündür aç bırakılması nedeniyle,  bu güçsüzlük sebebiyle iki yavrusu hariç diğer yavrularını dünyaya getiremediğinin anlaşıldığı kaydedildi.

Açıklamada, zavallı köpek hakkında bilgi alan Sungurlu Belediye Başkan Yardımcısı  Sakine Sarıyüce,Çorum Belediyesi ile irtibata geçerek köpeği sezaryen ve tedavi olması için  Çorum'a gönderildiğini, köpeğin sezaryan olduğunu, ancak yolda  doğan iki yavrusunun  öldüğünü söyleyen Sarıyüce, "Böylesine anlamlı bir günde bu kadar vahim bir durumla karşılaşmak bizi derinden üzdü. Her canlının yaşama hakkı vardır. Hiçkimse hiçbir canlının yaşamını sonlandırma hakkını kendinde bulamaz. Veteriner hekimimiz Aydın bey acılı anneye müdahale etti. Ama burda ki imkanlarımız yeterli olmadığı için Çorum'a göndermek zorunda kaldık. Yolda iki  yavrumuz daha doğdu maalesef bu yavruları kaybettik. Diğer dokuz yavrumuzun ve annemizin durumu iyi şükürler olsun. Tedavileri tamamlanınca tekrar anne ve yavrularımızı alacağız. Bu vicdansızlığı yapanları kınıyoruz ve Allah'a havale ediyoruz. Böyle anlamlı bir günde bir anneyi yavrularına kavuşturmak benim en güzel anneler günü hediyem oldu." dedi.




Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...