SON DAKİKA HABER

MEHMET AYDOĞANOĞLU,YAPTIĞI ÇALIŞMALARLA ÇORUMLULARIN TAKDİRİNİ KAZANDI



2019 Belediye seçimlerinde İstanbul Ataşehir'den 26.sıradan Belediye Meclis Üyesi adayı olan Çorum Kargı Çobanlar Köyü Dernek başkanlığı,KARDER bsky Anadolu Yakası Başkanlığı yapan,Kargı Golaz Köyleri Birliği Kurucusu ve Onursal Başkanı hemşerimiz Mehmet Aydoğanoğlu, Ataşehir'de yaptığı saha çalışması ile herkesin takdirini kazandı.

Parti içinde ve Belediye Başkanı Atasehir'in Kurucu Başkanı Battal İlgezdi her platformda hemşerimiz Mehmet Aydoğanoğlu'ndan övgü ile bahsetti. "Beş yıl boyunca hemşerimiz Mehmet Aydoğanoğlu parti ve belediyede hemşerilerimize hizmet edecek. Çorumluları en iyi şekilde temsil edeceğinden bizlerinde şüphemiz yok" demişti.

Daha önceki STK başkanlığı döneminde İstanbul'da gençlerin kaynaştığı COBDER, 1.2. ve üçüncü futbol turnuvası, TBMM ziyareti, Çobanlar grup köy yolları,köy kanalları, kilit taşları,oyun parkları,çeşme  gibi hizmetlere imza atan  Aydoğanoğlu,Kargı Golaz köylerini bir araya getirerek Golaz köyleri birliği, İstanbul'da kahvaltı futbol turnuvası final maçlarına imza attı.

Hemşerilerine hizmet için siyasette de atılan  Aydoğanoğlu hemşerilerine en iyi şekilde hizmet etmek için var gücüyle çalışmalarına devam ediyor. Çorumlu STK ile birlikte hareket eden Mehmet Aydoğanoğlu,STK toplantı salonları,toplantı odaları için gerekli ortamı sağlamış olup Ataşehir'de Çorumlular her platformda var olduklarını Aydoğanoğlu ile gösteriyor.










(HABER MERKEZİ)