SON DAKİKA HABER

“GELENEKSEL HER AYIN 19’U ÇORUMLULAR GÜNÜ” KUTLANDI



Dünya Çorumlular Platformu tarafından her ay düzenlenen Geleneksel her ayın 19’u Çorumlular Günü etkinliğinin 50’ncisi yapıldı.

19 Şubat günü gerçekleştirilen gece Dünya Çorumlular Platformu Başkanlığı ile Plakamız 19 İstanbul Kültür ve Sanat Derneği tarafından İstanbul Ataşehir’de düzenlendi.


Sunuculuğunu Vekil Selemoğlu’nun yaptığı gece Şehitlerimiz için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Yemek ikramlarının ardından açılış konuşması yapan Dünya Çorumlular Platformu Başkanı Tevfik Göktürk katılımcıları selamladıktan sonra geceye sahiplendikleri için Çorumlulara teşekkür etti. 

 Plakamız 19 İstanbul Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Abdullah Çıtak’da konuşmasında katılımcıları selamladıktan sonra program akışı ile ilgili bilgi aktardı.


 Dünya Çorumlular Platformu üyeleri huzurunda düzenlenen anket neticesine göre "Ocak-2019 Çorumlusu" seçilmiş olan Şerif Yedek'e plaketi Platform Başkanı Tevfik Göktürk tarafından verildi.

ÇORUMLULARIN GECEYE İLGİSİ YOĞUN OLDU

 
Hafta içi olmasına rağmen gecenin düzenlendiği Salon Messut’ta 100’ün üzerinde Çorumlunun olduğu gözlenirken, katılımcılar müzik programı öncesi birbirleri ile tanışıp dayanışma örneği gösterdiler.

Katılımcılar gecede klavyede Yıldırım Kılıç’ın eşliğinde gecenin Solisti Seda Yıldız’ın türküleri ile halay çekip oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler.
Gecenin solisti Seda Yıldız’a zaman zaman mekan sahibi solist Mesut Taşdemir’de eşlik etti. Gecenin adsız sürpriz amatör sanatçıları da türküleriyle geceye renk kattı.

Hediye çekilişinin de yapıldığı gece, hatıra fotoğraflarının çekiminin ardından sona erdi.










 (HABER MERKEZİ)