SON DAKİKA HABER

GENÇ MÜSİAD’TA YENİ BAŞKAN EMRE ÇITAK


  

Genç Müsiad Çorum Şubesi, 3. genel kurulunu yapıldı. Genç Müsiad’ın genel kurul sonrasında yeni başkanı İkinci Bahar Lokantasının sahibi Emre Çıtak oldu.

Gerçekleşen genel kurula AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, Müsiad Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, Genç MÜSİAD’ın eski başkanları ve dernek üyeleri katıldı.
Genel kurul Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan kurul açılış konuşmaları ile devam etti.


BOYRAZ: GENÇ MÜSİADLI OLMANIN KIYMETİ ÖLÇÜLEMEZ 

Kürsüye ilk olarak gelen Genç Müsiad’ın eski başkanı Ahmet Boyraz, 5 yılda güzel tecrübeler edindiğini ve güzel etkinliklere imza atıldığını ifade ederek, Genç Müsiad’lı olmanın da kıymeti ölçülemeyeceğini, Genç Müsiad’lı olmanın bir genç için “artık hedeflerim var” demek olduğunu kaydetti.Yarın için dertlenen bir nefer olmak demek olduğunu aktaran Boyraz, bu bilinçle hedef koymak, hedefleri için mücadele etmek demek olduğunu sözlerine ekledi.

 
KÖKSAL: MÜSİAD YAŞAMALI, YAŞATILMALI 

MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal ,bu müesseseyi iş hayatına kazandıranlardan Allah razı olsun diyerek, bu kurumun özgül ağırlığı yüksek bir kurum olduğunu söyledi. Burada harcanan emeğin de  paranın da karşılığını zamanla bulacağını belirtti.

ÇITAK’TAN ESKİ BAŞKANLARA TEŞEKKÜR 


 Son olarak kürsüye gelen Genç Müsiad’ın yeni Çorum Şubesi Başkanı Emre Çıtak’da geçmiş dönem Genç Müsiad başkanlarına emeklerinden dolayı teşekkür ederek, yollarına daha güçlü şekilde devam edeceklerini söyledi. Kendileri için önemli olan şahsi ikbalimiz değil davamızın istikbalidir diye konuştu.

Çıtak’ın yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Baki Kartancı, Kubilay Karaca, Fatih Yürüyen, Kemal Özdoğan, Melih Ürgen, Mehmet Alp Başnur şeklinde sıralandı.

(MEDYA ÇORUM)