SON DAKİKA HABER

FOTOĞRAF KURSUNU BAŞARIYLA TAMAMLAYANLARA SERTİFİKALARI VERİLDİ



Çorum Fotoğraf Sanatı Derneği (ÇOFSAD) ve Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen2018 yılının son Fotoğraf Çekimi kursu tamamlandı. Kursun sertifika töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 
Kurs, Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesinde gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü Fotoğrafçısı ve Fotoğraf kursu hocası Hasan Kahraman’ın idaresinde 3 ay sürdü. Teorik ve pratik bilgilerin verildiği kurs sonunda gerçekleştirilen sınavda başarı olanlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi. 

Törende konuşan Fotoğraf kursu Hocası Hasan Kahraman, acısıyla tatlısıyla bir kurs dönemini de alınlarının akıyla tamamladıklarını söyledi. Emeği geçen herkese teşekkür etti.


 ÇOFSAD Başkanı Meftun Yerli, kursu tamamlayarak sertifika alan kursiyerlere hayatlarında başarılar diledi.2018 yılının son kursunu da tamamladıkları için mutlu olduklarını ifade etti.2019 yılında da kurs, fotoğraf gezileri aktivitelerinin de devam edeceği müjdesini verdi. Meftun Yerli, gerek kurslar gerekse gezilerde çekilen fotoğrafların yer aldığı bir sergi de düzenlemek istediklerini de sözlerine ekledi.

 
Tören sonunda kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları tek tek verilirken, ÇOFSAD Başkanı Meftun Yerli tarafından Fotoğraf kursu hocası Hasan Kahraman’a da teşekkür plaketi takdimi yapıldı.







 
(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...