SON DAKİKA HABER

ÇORUM VALİSİNDEN ALACA’YA ZİYARET



Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, ilçe ziyaretlerine devam ediyor. Vali Mustafa Çiftçi, bir takım incelemelerde bulunmak üzere Alaca’ya gitti.

Vali Çiftçi’ye Alaca ziyaretinde Çorum İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Çorum İl Sağlık Müdürü Ömer Sobacı, Çorum İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Orhan Sarı, Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca Jandarma Komutanı Ahmet Tezcan, Garnizon Komutanı Salih Çelik ve bazı kurumların temsilcileri eşlik etti. 

KAYMAKAM BRİFİNG VERDİ

Çiçeklerle karşılanan Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, ilk olarak Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez’i makamında ziyaret ederek brifing aldı. Ziyarette Kaymakam Kurtyemez günün anısına Vali Mustafa Çiftçi’ye Hitit biblosu hediye etti. Vali Çiftçi, daha sonra Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz’ı makamında ziyaret etti.


EYVAZ: HÜSEYİN GAZİ TÜRBESİ RESTORE EDİLSİN 

Alaca Belediye Başkanı Muhammed Esat Eyvaz, Vali Çiftçi’ye Hüseyin Gazi Türbesinin restorasyonu ile ilgili bir dosya vererek, bu türbenin restorasyonun yapılmasını talep etti.

VALİ ÇİFTÇİ: KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM 

Konunun takipçisi olacağını ifade eden Vali Çiftçi, Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile görüşeceğini belirterek dosyayı teslim aldı. Mustafa Çiftçi, ziyaretler kapsamında Alaca Ticaret Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Günser Şirin ile görüştü.


MUHTARLARI DA DİNLEDİ 

TSO ziyaretinin ardından Vali Mustafa Çiftçi, yeni yapılan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin toplantı salonunda Alacalı muhtarlarla bir araya gelerek onların taleplerini ve sıkıntılarını dinledi. Toplantıda konuşan Alaca Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Alaca’nın sürekli gelişmekte olduğunu belirterek, Alaca’da yapılan altyapı ve üstyapı çalışmaları hakkında bilgi verdi.


 (MEDYA ÇORUM)