SON DAKİKA HABER

ÇORUM İÇİN BEKLENEN GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ


Çorum Ak Parti Milletvekili ve Ak Parti MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, geçtiğimiz hafta içerisinde Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Çorum halkının, Türkiye’de kurulması planlanan Volkswagen otomobil fabrikasının Çorum’a kurulması yönündeki isteği ve beklentisini iletti.

Başkan Erdoğan’a Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’la birlikte bölgenin de kaderini değiştirecek olan bu büyük yatırıma öncülük etmeye hazır olduğunu dile getirerek Sanayileşme çabasındaki Çorum, zatıalilerinizden himmet bekliyor şeklinde konuştu. 

 
BAŞKAN ERDOĞAN KONUYA OLUMLU YAKLAŞTI

Başkan Erdoğan’da Çorumluların bu isteği ile ilgili hiçbir olumsuz ifade kullanmaması ve Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ile Ahlatcı’dan, Volkswagen firmasının Alman CEO’sunu Türkiye’ye getirip kendisiyle görüştürmelerini beklediğini vurgulaması ise “olumlu” bir yaklaşım olarak değerlendirildi.

Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, otomotiv sanayiinin Çorum’u ekonomik bakımdan çok ileri noktalara taşıyacağını ifade etti. Ceylan, Sayın Cumhurbaşkanımızın, şartlar olgunlaştığı takdirde Çorum lehine tercihte bulunacağı kanaatini taşıdığını, sonuna kadar bu dev yatırımın takipçisi olacağını aktardı. İşadamımız Ahmet Ahlatcı ile birlikte, gerekli zemini hazırlamak için elimizden gelen gayreti göstereceklerini de sözlerine ekledi.

(MEDYA ÇORUM)




Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...