SON DAKİKA HABER

ASANSÖR BOŞLUĞU ÇORUMLU ÖĞRETMENE MEZAR OLDU


Antalya’nın Alanya ilçesinde yapımı devam eden binanın asansör boşluğuna düşen Çorumlu öğretmen Cuma Bektaş yaşamını yitirdi

Olay, dün gece saat 01.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,Oba Mahallesi Fidanlık Caddesi’ndeki bir inşaatta yaşandı. Toslak Nebile Hacıkadiroğlu İlkokulunda idareci ve sınıf öğretmeni olarak görev yapan Çorumlu 50 yaşındaki Cuma Bektaş ,otomobiliyle hasta olan iki komşusunu muayene için Alaaddin Keykubat Üniversitesi Alanya Eğitim, Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürdü. 

Otomobilini park etmesinin ardından hastanenin karşısında inşaat halindeki bir binaya giden Bektaş, burada dengesini kaybederek asansör boşluğuna düştü.

 
OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

Olay üzerine çevredeki vatandaşlar durumu sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Cuma Bektaş’ın öldüğünü tespit etti. Asansör boşluğundan çıkartılan Cuma Bektaş’ın cesedi, hastanenin morguna konuldu. 

Savcılık tarafından yapılan incelemelerin ardından yakınlarına teslim edilen Cuma Bektaş’ın cenazesinin memleketi Çorum’un Hacıbey köyüne götürüldüğü öğrenildi. 

 
(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...