SON DAKİKA HABER

AK PARTİ İL BAŞKANI MEHMET KARADAĞ İSTİFA ETTİ



Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum il Başkanlığında düzenlediği basın toplantısıyla Ak Parti Çorum İl Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu.

İl başkanlığındaki toplantıya Ak Parti Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ve çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşan Ak Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, hakkımı helal etmiyorum diyerek başladığı konuşmasında, siyasi bir şantajla karşı karşıya kaldığını ifade ederek, hukuki olarak bununla mücadele edeceğini söyledi. Mehmet Karadağ, Ak Partide üstlendiği görevler hakkında konuştu. Teşkilatlarla uyum içinde başarılı çalışmalara imza attıklarını dile getirdi. Karadağ, yaptıkları çalışmaların teşkilatlarda görev alan tüm kardeşlerimin tüm Çorumlu hemşehrilerimizin zaferi olduğunu ifade etti.

“SONUNA KADAR GİDECEĞİM”

Mehmet Karadağ, yerel seçimlerde belediye başkan adaylığı için ne Mecliste, ne genel merkezde hiçbir siyasi kulis içinde bulunmadığını, ben olayım diye koşturmadığını aktardı. Karadağ, son noktada toplum tarafından siyasi kumpas, ya da şantaj denebilecek bir süreçle karşı karşıya kaldığını dile getirerek, bunları Allaha havale ettiğini, içinizde bulunanlardan varsa eğer ki olduğunu düşünmüyorum, bunu yapanlara da  hakkımı helal etmiyorum şeklinde konuştu.

Mehmet Karadağ, bu süreçle ilgili savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını, bu süreçle ilgisi olan kim varsa cezalandırılması için gereği neyse sonuna kadar gitmeye kararlı olduğunu vurguladı.

Partinin zarar görmemesi için il başkanlığında bulunmamam gerektiğini düşünerek1 hafta önce istifasını sunduğunu ifade eden Karadağ, Teşkilat Başkanına, Başkan yardımcısına, özellikle her konuda bize desteğini esirgemeyen Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ettiğini belirtti. Seçim dönemlerinde bu tür spekülasyonların da yapıldığını sözlerine ekledi.


“AYAK OYUNLARI YAPANLAR BEDELİNİ ÖDEYECEK”


AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ’ın istifa kararını duyurduğu toplantıda konuşan Ak Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, ayak oyunları yapanların bedelini ödeyeceğini söyledi.

Parti binasında düzenlenen toplantıda konuşan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Karadağ’ı överek başladığı sözlerine, ayak oyunlarına girenler bedelini ödeyecekler şeklinde devam etti.

Ceylan, Cumhurbaşkanı'nın Mehmet Karadağ’dan övgüyle bahsettiğini ifade ederek, hiç kimse bulanık suda balık avlamaya, suyu bulandırmaya kalkmaması gerektiğini, seçimler bittikten sonra bu parti üzerine oyun oynayanları hep beraber göreceklerini söyledi. Yeter ki biz birliğimizi beraberliğimizi bozmayalım şeklinde konuştu.

Ahmet Sami Ceylan, Karadağ’ın kendine ve davaya yakışır bir konuşma yaptığını ifade ederek, bu konuşmanın üzerine de Mehmet Karadağ’ı alkışlamaktan başka yapacakları bir şeyin olmadığını belirtti. 31 Mart seçimleri için yollarına devam ettiklerini, parti üzerine oynanan oyunların cevabını 16 belediyeyi de alarak vereceklerini aktardı. Kimsenin yaptığının da yanına kar kalmayacağını sözlerine ekledi.
 


(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...