SON DAKİKA HABER

AK PARTİ ÇORUM ADAYLARINI TANITTI



Ak Parti, Çorum Belediye Başkan adaylarını Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında tanıttı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki tarafından yapılan tanıtım toplantısına yoğun ilgi gösterildi.

Aday tanıtım toplantısında konuşan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, Ak Parti ve MHP arasında yapılan Cumhur İttifakı ile ilgili olarak, Dertlerinin 2-3 belediyeyi fazla almak olmadığını, aylardır oturduklarını asla bir pazarlık yapmadıklarını söyledi. Böyle bir sıkıntılarının da olmadığını ifade etti.

 
“50 YILDIR TÜRKİYE’NİN BAŞINA BELA OLAN ÖRGÜTLER VAR”

Mehmet Özhaseki, Türk milletinin başına 50 yıldır bela olan bir takım örgütlerin varlığına dikkat çekerek, bu örgütlerin özellikle son birkaç yıl içerisinde açığa çıkarak isyan halini aldıklarına belirtti. 

Özhaseki, Anadolu coğrafyasının dünyanın en eski yerleşim yerlerinden birisi olduğunu, son dönemde ise mazlumların sığınma coğrafyası olduğunu anlattı. Bu ülkenin PKK gibi bir ihanet gördüğünün altını çizerek, 40-50 yıldır bu ülkede faaliyet gösterirken son 4-5 yıldır ülkede çukurlar kazarak bağımsızlık ilan etmek gibi bir gaflete düştüklerini aktardı. Haziran seçimlerini de bahane ederek orada bir devlet kurmaya heveslendiklerini kaydederek, Allah'a şükürler olsun ki kendilerinin orada dirayetli davrandıklarını dile getirdi. Bundan sonra PKK gibi bir tehditten kimsenin söz edemeyeceğini, fakat şimdi bu lanet örgütle tekrar can yakmaya çalıştıklarını belirterek, bunu da yapamaz hale geleceklerini söyledi.

Özhaseki, Türkiye için başka bir tehdit unsurunun da FETÖ ve DAEŞ olduğunu açıkladı. Cumhuriyet tarihi boyunca hiçbir dönemde karşılaşmadıkları kadar bir belayla bu dönemde karşı karşıya olduklarını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Çorum ilçe ve belde belediyelerini de açıklayan Özhaseki, adaylarla da hatıra fotoğrafı çektirdi. 

 
(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...