SON DAKİKA HABER

OTOMOBİL FABRİKASINA DESTEK ÇIĞ GİBİ BÜYÜYOR




Volkswagen’in Türkiye’de yapmayı planladığı otomobil fabrikasının Çorum’a kazandırılması için yapılan girişimlere destekler çığ gibi büyüyor.

Çorum Haber gazetesi tarafından başlatılan Volkswagen’in Türkiye’de yapmayı planladığı otomobil fabrikasının Çorum’a kazandırılması girişimlerine toplumun her kesiminden destek geliyor. İşadamı Ahmet Ahlatçı tarafından geçen yıl ortaya atılan fikir bu yıl Çorum Haber tarafından tekrardan gündeme getirildi. Çorum yerel basının da desteklediği kampanyaya siyasilerde sahiplenmeye başladı.


 Geçtiğimiz günlerde işadamı Ahmet Ahlatcı ile görüşen Ak Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın’ının tam desteğini alan kampanya ya bir destek te dün CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Özgür Kılıç’tan geldi. Dün yayınlanan basın metniyle de CHP Çorum il Başkanlığı da bu konuya tam destek verdiklerini belirtti.

 
7’den 70’e her kesimden insan tarafından desteklenen bu yatırımın Çorum’da önemli bir işsizlik sorununu kapatacağı düşünülürken, “Medya Çorum” olarak bu yatırımı bizde destekliyoruz.

Sonuç ne olacağı henüz belli değilken Volkswagen’in Türkiye’de yapmayı planladığı otomobil fabrikasını nerede yapmayı planladığıyla ilgili çalışmalarının da devam ettiği gelen bilgiler arasında…


 (MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...