SON DAKİKA HABER

ÇORUMLULAR KARASOKU KÖYÜ DAYANIŞMA GECESİNDE BİRARAYA GELDİ




İstanbul’da bulunan Çorumlu vatandaşlar, Karasoku köyü Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dayanışma gecesinde bir araya geldi.

Eyüp Belediyesi Kültür Merkezinde gerçekleştirilen geceye yoğun ilgi gösterildi. Gece,tüm siyasi partilerin temsilcileri, Dünya Çorumlular  Platformu, Çordef ve bağlı STK’ları, Çesiad başta olmak üzere Çorumlu STK temsilcileri ve kanaat önderleri ile çok sayıda Çorumlu vatandaşın  katılımlarıyla  gerçekleşti.


 Gece’de Karasoku Köyü Dernek Başkanı Mehmet Genç, açılış konuşmasında katılımcıları selamlayarak derneklerinin faaliyetlerini anlatıp barkovizyon çalışmasıyla Çorum kültür tanıtım videosu ve Karasoku köyü faaliyetlerinin sesli görüntülerini sunumu gerçekleştirdi.

 
Ak Parti ilçe Başkanı, Ak Parti Belediye Başkan Adayı ve Çorumlu CHP Belediye Başkan Adayı kısa ve öz kendilerini tanıtarak destek isterken Çordef Başkanı ve Çesiad Başkanı da yaptıkları konuşmalarda Çorumluların istenilen değerleri görmesi, Çorumlu adayların çoğalması için birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 
Gecede Çorumlu sanatçı Ali Gürsoy ve Mehmet Balaban sahne aldı. Çorumlular, oyun havaları ile gönüllerince halay çekerek gece tamamlandı.

 
 

 (MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...