SON DAKİKA HABER

ÇORUM VALİSİ’NDEN OSMANCIK’A ZİYARET



Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, İlçe ziyaretleri kapsamında Osmancık ilçesine gitti. Osmancık’ta muhtarlarla bir araya gelen Vali Çiftçi, daha sonra yapımı devam eden yatırımları yerinde inceledi.

Osmancık ilçesinde Osmancık Belediye Kültür Sitesi’nde merkez ve köy mahalle muhtarlarıyla bir araya gelerek bir istişare toplantısı yapan Vali Mustafa Çiftçi, Osmancık’ın pirinç üretimi ve İstanbul yolu üzerinde bulunması hasebiyle stratejik bir ilçe olduğunu söyledi. 2017 ve 2018 yılı içerisinde İl Özel İdaresinin yaptığı çalışmalar neticesinde içme suyu, yol, kanalizasyon gibi alt yapı hizmetlerinde belirli bir aşamaya gelindiği, hizmetlerin büyük bir kısmı tamamlanmış olduğunu söyledi. Vali Çiftçi, önümüzdeki yıllarda da vatandaşımızın, köylümüzün gelirini arttırmaya yönelik olarak daha çok sulama projeleri ile ilgili projeleri hayata sokmayı düşündüklerini ifade etti. 2017 ve 2018 yılında da olduğu gibi 2019 yılının da daha iyi hizmetlere vesile olmasını temenni ettiğini sözlerine ekledi.

Toplantıda Osmancıklı muhtarlardan mahalle ve köylerin sorunlarını dinleyen Vali Mustafa Çiftçi, talep ve istekler konusunda beraberinde gelen daire amirlerini talimatlandırdı.

 
YATIRIMLARI YERİNDE İNCELEDİ
Daha sonra Vali Mustafa Çiftçi beraberindeki heyet ile birlikte inşaatı devam eden Osmancık İlçe Sağlık Müdürlüğü binası ve Toplum Sağlığı Merkezi’nde incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı.

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, ardından Kızılırmak Osmancık geçişi 1. kısım ıslah çalışması ve restorasyon çalışmalarında sona gelinen Koyunbaba Köprüsü’nde incelemelerde bulundu. Vali Çiftçi, ilçede bulunan Kanıtemiz Çeltik Fabrikası’nı ziyaret ederek, firma yetkililerinden bilgiler aldı.

Vali Çiftçi, yapımı devam eden İmam Hatip Ortaokulu, kapalı spor salonu ve tatbikat camii inşaatlarını da gezerek incelemelerde bulundu. Vali Mustafa Çiftçi daha sonra ilçe giriş ve çıkışında bulunan polis ve jandarma arama kontrol noktalarını ziyaret edip, akşam saatlerinde ilçeden ayrıldı.



 (MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...