SON DAKİKA HABER

BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İŞÇİLERLE KAR KÜREDİ



Ak Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Çorum belediye personeli ile birlikte kar temizleme çalışmalarına katıldı.

Burada konuşan Ak Parti Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Tüm belediye çalışanlarını tek yumruk ve tek vücut olarak kabul ettiğini söyledi. Aşgın, bizim anlayışımızda ne beylik vardır, ne de makam taassubu vardır. Millete hizmet yolunda hizmetkar olmaya and içtiklerini ifade etti.

Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ve belediye personelini karla mücadele konusundaki verdiği başarılı sınav nedeniyle tebrik ettiğini ifade ederek, ucu millete dokunan tüm hizmetlerin kutsal olduğunu, görevin asla büyüğü ya da küçüğü olmadığını belirterek, temsil noktasında heybetli, hizmet noktasında tevazu sahibi olacaklarını dile getirdi.


Aşgın, yola çıkarken, makama değil gönüllere talip olduklarını, bu sözlerinin kuru bir iddiadan değil, gönüllere dokunmayı kendimize her daim hedef olarak çizdiğimiz için olduğunu kaydetti.

Halil İbrahim Aşgın, birlikte kar temizliği yaptığı belediye çalışanlarına da emekleri için teşekkür ederek, çalışmalarında başarı diledi. 




(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...