SON DAKİKA HABER

ÇORUM BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ, EN BAŞARILI ŞUBE SEÇİLDİ


Beşiktaş’ın Türkiye’de faaliyet gösteren 200 şubesi arasında Çorum Beşiktaşlılar Derneği en aktif ve en başarılı şube seçildi.

Çorum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İsmail Ateş bu hafta başında İstanbul’a giderek Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile bir araya gelerek, Mayıs ayında yapılacak olan Genel Kurul süreci değerlendirildi. 

Ziyaret sırasında dernek faaliyetleri hakkında da Fikret Orman’a bilgiler veren İsmail Ateş, yönetim olarak göreve başladıkları günden itibaren 1,5 yıl gibi kısa bir sürede gösterdikleri performansla Türkiye genelindeki 200 şube arasında en başarılı şube olduklarını söyledi.

FİKRET ORMAN, MART AYINDA ÇORUM’A GELECEK

Türkiye’nin en aktif Beşiktaşlılar Derneği olan Çorum’un başlattığı ve halen devam eden 1903 Okula Yardım Kampanyasının Başkan Fikret Orman’ı son derece mutlu ettiğini ifade ederek, Fikret Orman’ın bu projeyi örnek olarak gösterdiğini belirten Ateş, Fikret Başkanın Mart ayı içinde Çorum’a gelerek  bir gece misafirleri olacağını anlattı.

İsmail Ateş, bu ziyaret sırasında Çorum’u gezdireceklerini ve 1903 okula yardım kampanyasının finalini de Çorum’da bir okulda yapacaklarını ifade etti. Son malzemeleri Fikret Orman başkanımız vereceklerini kaydeden Ateş, şehrimizde kalacağı süre içinde hem Çorum’u tanıyacağını hem de bu kez protokol gezisi yerine halkla birlikte olacağını belirtti. İsmail Ateş, Fikret Başkanla devamlı diyalog halinde olduklarını ve Çorum’a ve Çorum sporuna yapılabilecek her türlü desteği vermeye hazır olduklarını aktardı. Kendilerinin de dernek olarak bu ikili ilişkilerimizi Çorum adına en güzel şekilde değerlendirmek için elimizden katkıyı vermeye çalıştıklarını dile getirdi.

İsmail Ateş bu başarılı performanslarında oluşturdukları güçlü yönetimin etkisinin çok büyük olduğunu belirterek, yönetim kurulu üyesi arkadaşları olan Tuğrul Topuz, Hasan Eker, Adil Nezih Kayışoğlu, Tuğrul Atak ve Kenan Gözübüyük ve tüm üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

 
(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...