SON DAKİKA HABER

BAŞKAN GÜL VE AŞGIN’DAN MEZBAHA ZİYARETİ


Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti Belediye Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın ,İskilip yolundaki  Hayvan Pazarı yanına yapımı süren Mezbaha’da incelemelerde bulundu.

Konuyla alakalı olarak konuşan Çorum Belediye Başkanı Zeki Gül, Hayvan Pazarı’nın 18 Haziran’da hizmete açıldığını belirterek, 21 milyon TL’ye mal olan mezbaha’nın 21 Eylül’de geçici kabulünü yaptıklarını kaydederek, mezbaha’nın ufak tefek eksiklerinin tamamlanmasıyla tamamen hizmete açılacağını söyledi.

Zeki Gül, toplam 29 bin 750 metrekare alana inşa edilen Mezbaha’da, günlük 250 adet büyükbaş, 500 adet küçükbaş kesimi yapılabileceğini aktardı.
Gül, mezbahada sakatat, deri depolama binaları arıtma tesisi iki adet dezenfeksiyon ünitesi bulunduğunu ve iki kattan oluştuğunu ifade etti. Gül, zemin katta idari personel bölümü, görevli personelimizin üstlerini değiştirebilecekleri alanlar, kesimhane, soğuk hava depoları, sakatat bölümü, duşlar, mutfak kısmı ve yemekhane, kesimhane gibi kısımları bulunduğunu, diğer katta ise sosyal alanlar, ofisler bulunduğunu kaydetti.

Başkan Gül, Çorum’a kazandırılan bu önemli yatırımın maliyetinin 21 milyon 15 bin 427 TL olduğunu belirtti. 


  “31 MARTTAN SONRA BELEDİYEYİ DAHA GÜZEL YERLERE TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’nin son yıllarda çok güzel hizmetlere imza attığını belirterek, 31 Mart’tan sonra Çorum Belediyesi’ni aldıkları noktadan daha güzel yerlere taşıyacaklarını söyledi. 

Aşgın,31 Mart’tan sonra gece-gündüz demeden eksik yatırımları tamamlamak için çalışacaklarını aktardı.


  “31 MART’A KADAR ZEKİ GÜL BİZİM BAŞKANIMIZDIR”

Çorum’da heyecan yaratacak projeleri yakın zamanda açıklayacaklarını dile getiren Halil İbrahim Aşgın, bu süreçte Belediye Başkanı Zeki Gül bizim her zaman destekçimiz ve yanımızda olduğunu, herhangi aramızda ayrım yada gayrım olmadığını ifade etti. 31 Mart’a kadar Zeki Gül’ün bizim başkanımız olduğunu, 31 Mart ve sonrasında başkanımızın her zaman arkasında olduklarını belirtti. 

Aşgın, Çorum’da hemen hemen her yeri gezdiğini kaydederek, sanki yarın seçim varmış gibi esnaf, STK ziyaretlerimize devam ettiklerini aktardı. Büyük bir heyecan ve aşkla bu güzel şehre hizmet etme enerjisi ile gece-gündüz 31 Mart’a kadar seçim kampanyasını yürüteceklerini sözlerine ekledi.

 
(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...