SON DAKİKA HABER

AK PARTİ BUHARAEVLER TEŞKİLATINDAN REKOR OY SÖZÜ



Ak Parti’nin Buharaevler mahalle teşkilatı, Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a, 31 Mart seçimleri için rekor oy sözü verdi.

Ak Parti Çorum il Başkanlığında düzenlenen mahalle teşkilat toplantısına katılan AK Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Buharaevler Mahalle Temsilcisi Ahmet Selim Özarslan başkanlığında bir araya gelen Buhara Evler mahalle teşkilatı ile buluştu. 





Halil İbrahim Aşgın, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Nasıl bir belediyecilik anlayışı sergileyecekleri ile ilgili bir konuşma yaptı. Halil İbrahim Aşkın, Mahalle teşkilatlarının her zaman seçimlerin kahramanları olduğuna işaret ederek, Destek ve samimiyeti için teşekkür ederek, Buharaevler seçmeninin Çorum’un geleceğinin oylanacağı 31 Mart’ta da partiye olan desteğinin artarak devam ettireceklerine inandığını sözlerine ekledi.




AK Parti Buharaevler Mahalle Temsilcisi Ahmet Selim Özarslan ve mahalle teşkilat yönetim kurulu üyeleri de gece gündüz demeden kapı kapı dolaşarak, Buharaevler Mahallesi’nden rekor oy sözü verdiler. 


(MEDYA ÇORUM)

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...