SON DAKİKA HABER

Çorum'da Şehir Genelinde Su Kesintisi Yaşanacak!

Çorum Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) içme suyu arıtma tesisinde meydana gelen arıza nedeniyle, şehir genelinde su kesintisi yaşanacak. 

Belediyenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü, vatandaşları bilgilendirerek, 25 Eylül’ü 26 Eylül’e bağlayan gece yapılacak bakım ve onarım çalışmalarının şehrin genelinde 26 Eylül saat 12.00'ye kadar su kesintisi yaşanabileceğini belirtti.

Açıklamada, "Organize Sanayi Bölgesi'ndeki içme suyu arıtma tesisimizde yaşanan arızanın giderilmesi amacıyla gerekli tüm planlamalar yapılmış olup, vatandaşlarımızın bu durumdan en az etkilenmesi için çalışmalar hızlı bir şekilde yürütülecektir. Su kesintisinin yaşanacağı süre boyunca vatandaşlarımızın tedbir almaları önem arz etmektedir" denildi.

Su kesintisi haberini alan Çorum halkının, bu süre boyunca ihtiyaç duyabilecekleri su stoklarını hazırlamaları tavsiye ediliyor. Çorum Belediyesi su kesintisi sürecinde arızanın en kısa sürede giderilmesi için ekiplerin 24 saat çalışacağını duyurdu.

Çorum su kesintisi, Organize Sanayi Bölgesi su arıtma tesisi arızası gibi kritik konular hakkında daha fazla bilgi almak için belediyenin resmi kanallarını takip etmeyi unutmayın.


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...