SON DAKİKA HABER

Elmabeli Piknik ve Mesire Alanı’nda Çalışmalar Tüm Hızıyla Sürüyor


İskilip Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların huzurlu bir ortamda keyifli vakit geçirebilmeleri için Elmabeli Piknik ve Mesire Alanı’nda çalışmalarını sürdürerek, çevre düzenlemesi ve iyileştirme çalışmaları yapıyor.

İskilip Belediyesi Sosyal Medya hesabından yapılan açıklamada, İskilip Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin vatandaşların huzurlu bir ortamda keyifli vakit geçirebilmeleri için Elmabeli Piknik ve Mesire Alanı’nda çevre düzenlemesi ve iyileştirme çalışmaları yaptığını belirtti.

Açıklamada, Elmabeli Piknik ve Mesire Alanı’ndaki bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, vatandaşların daha konforlu ve temiz bir ortamda vakit geçirebileceklerini, Ancak, alanın temiz ve düzenli kalabilmesi için vatandaşların da üzerlerine düşeni yapmaları büyük önem taşıdığı kaydedildi.

Açıklamada, Vatandaşlara önemli bir hatırlatmada da bulunularak, “Elmabeli Piknik ve Mesire Alanı’nda keyifli vakit geçirirken, çevreyi temiz tutmayı ve atıkları çöp kutularına atmayı unutmayınız. Doğayı korumak hepimizin sorumluluğudur. Temiz bir ortamda hep birlikte daha güzel günler geçirebilmek için lütfen çevreye duyarlı olalım” denildi.


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...