SON DAKİKA HABER

“Okul Alışverişlerinde Ek Maliyetlerle Karşılaşmamak İçin Kaliteli Ve Fiyatı Uygun Ürün Tercih Edin”


Yeni Eğitim ve Öğretim döneminin başlamasına az bir zaman kala, artan Eğitim ve Öğretim maliyetleri çocuklarını okula gönderecek olan velileri kara kara düşündürüyor. “Nasıl bu eğitim ve öğretim döneminin maliyetlerini düşürürüm” diyen velilerde okul alışverişi için alternatif yöntemlere başvuruyor.

Ucuz olsun diye kalitesiz ürünlere yönelen velileri ise bir süre sonra ikinci bir maliyet karşılıyor. İkinci bir maliyet ile karşılaşmamak için hem kaliteli hem de uygun fiyatlı kırtasiye ürünleri satan Anadolu Kitap Kırtasiye kurucusu Emekli Öğretmen Salih Şişli, artan maliyetlere katlanmak istemeyen velilere tavsiyelerde bulundu.

Kaliteli Kırtasiye Ürünlerini Piyasanın Altında Fiyatlarla Satıyor

2015 yılında Analiz Kitap Kırtasiye adıyla yola çıkan 2022 yılında ise isim değişikliği yaparak Anadolu Kitap Kırtasiye adını alan işletmesiyle Çorum’un tecrübeli kırtasiyecisi Emekli Öğretmen Salih Şişli, yılların verdiği tecrübe ile müşterilerin kırtasiyelerinde aradıkları her şeyi kolayca bulabileceğini, kaliteyi piyasanın en uygun fiyatlarıyla alabileceklerini söyledi.

Çorum’da yıllardır kırtasiyecilik alanında faaliyetlerini sürdüren Anadolu Kitap Kırtasiye,  tecrübeli kırtasiyeci Emekli Öğretmen Salih Şişli ile yoluna devam ediyor. Yıllarca öğretmenlik yapan Salih Şişli, emekliliğin ardından başladığı kırtasiyecilik serüveninde de emin adımlarla ilerliyor.

Medya Çorum haber sitesine konuşan Emekli öğretmen Salih Şişli, kırtasiyelerinde A’dan Z’ye bütün okul ihtiyaçlarının, büro malzemelerinin, boyaların, kalemlerin ve okul öğrencilerine yardımcı kitaplarla bir kırtasiyede bulunması gereken her türlü eşyanın kırtasiyelerinde mevcut olduğunu söyledi.

Zincir Marketlere İnat Hala Ayakta Kalmaya Devam Ediyor

Emekli Öğretmen Salih Şişli, kırtasiye kırtasiyeciden alınır lafının günümüzde geçerliliğinin yitirdiğini, zincir marketlerin her tür sektöre hakim olmaya çalıştığı gibi kırtasiye sektörüne de hakim olmaya çalıştığını ifade ederek, bu duruma rağmen kırtasiyelerinde her türlü orijinal ürünle ayakta kalmaya çalıştıklarını anlattı.

Kırtasiye Alanında Piyasanın Altındaki Fiyatlarıyla Müşterilere Hizmet Veriyor

Anadolu Kitap Kırtasiye sahibi Salih Şişli, kırtasiyelerindeki ürün fiyatları konusunda da piyasada bulunan en uygun fiyatlar ile satışlarını yaptıklarını ifade etti. Belli oranda alışveriş yapan müşterilere belli oranda indirimler uygulamak suretiyle müşterileri de mutlu olarak gönderdiklerini aktardı.

Salih Şişli, kırtasiye ürünlerinin bakkalda da satıldığını, zincir markette de satıldığını hatırlatarak, kaliteyi ucuza almak için Anadolu kitap kırtasiyeye gelmeleri tavsiyesinde bulundu.


İkinci Bir Maliyet Yaşamamak İçin Kaliteyi Ucuza Alın

Şişli, Anadolu kitap kırtasiye olarak yeni eğitim ve öğretim için her türlü hazırlıklarını tamamladıklarını, müşterilerin maliyet az olsun ucuz ürünlere rağbet göstermemesini kaliteyi ucuza almak için Anadolu Kitap Kırtasiye ye gelmeleri tavsiyesinde bulundu.

Emekli Öğretmen Şişli, müşterilerin ikinci bir maliyetle karşılaşmalarının her yıl yaşandığını belirterek, bu gibi olaylarla karşılaşmamak için mutlaka Anadolu 4.sokak’ta bulunan Anadolu Kitap kırtasiyeye uğramaları gerektiğinin altını çizdi.

 


 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...