SON DAKİKA HABER

İŞKUR İl Müdürü Tuzcu, Firmaları Ziyaret Etti


İŞKUR Çorum İl Müdürü Levent Tuzcu, İl Müdür Yardımcısı Zeki Karaman ve Osmancık Organize Sanayi Bölge Müdürü firmaları ziyaret ederek, işveren ve işveren vekilleri ile görüş alışverişinde bulunuldu.

İŞKUR Çorum İl Müdürü Levent Tuzcu, İl Müdür Yardımcısı Zeki Karaman ve Osmancık Organize Sanayi Bölge Müdürü, sırasıyla Karakaşlar Traktör, Gelgör Gıda, Asya Tesisleri, Osm Tekstil, Newtex Hazır Giyim, Ekip Tekstil, Bilge Otomotiv, Dörtçelik Pvc, Zümrüt Toprak Sanayi ve Filiz Toprak Sanayi firmalarını ziyaret etti. 

İşkur Faaliyetleri Hakkında Bilgilendirme Yapıldı

İşveren ve işveren vekilleri ile görüş alışverişinde bulunularak, kurum faaliyetleri, iş başı eğitim programları ve kursları hakkında bilgilendirme yaptılar. İşverenlerin personel ihtiyaçlarını en kısa sürede karşılayacaklarını belirttiler. Bu kapsamda gerçekleştirilen ziyaretlerden işverenler de duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi.

İŞKUR Çorum İl Müdürü Levent Tuzcu, bu tür ziyaretlerin gelecek haftalarda diğer ilçelerde de gerçekleştirileceğini beyan ederek işverenlerin göstermiş olduğu misafirperverliğe teşekkür etti.


Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...