SON DAKİKA HABER

Mobilya İmalatçısı İki Kardeş, Hayalleri Gerçeğe Dönüştürüyor

Çorum’da kişiye özel mobilya imalatında önemli bir yere sahip olan Ertaş Mobilya, hayalleri gerçeğe dönüştürmeye devam ediyor.

1988 yılında hizmete başlayan Ertaş Mobilya, 33 yıllık tecrübesiyle ve kişiye özel mobilya imalatıyla Çorum halkının hayallerini gerçeğe dönüştürüyor. Çorum’da önemli bir yere sahip olan Ertaş Mobilya, mobilya imalatı, vestiyer dolabı ve gardırop imalatlarıyla Çorum halkına hizmet etmeye devam ediyor.

Medya Çorum’a konuşan Ertaş Mobilya Sahibi 21 yaşındaki Hamza Ertaşmış, babalarından aldıkları emaneti daha ileriye taşımak için iki kardeş olarak yollarına devam ettiklerini söyledi. Hamza Ertaşmış, kişiye özel mobilya üretimi anlamında Çorum halkına yıllardır hizmet ettiklerini, babalarının da yeri geldiğinde kendilerini yalnız bırakmadığını belirtti. 

Kişiye Özel Mobilya Süreci Hakkında Bilgiler Verdi

Kişiye özel mobilya yapım süreci hakkında da bilgi veren Hamza Ertaşmış, sürecin ilk olarak müşterinin işletmeye gelmesiyle başladığını söyledi. Ertaşmış, daha sonra yapılacak mobilyanın ilk ölçülerinin alındığını ve müşteriden nasıl bir model istediğinin sorulmasının ardından, isteğe uygun olarak bir mobilya tasarladıklarını anlattı. Fiyatta da anlaşılmasının ardından mobilya kesiminin yapılarak, yapım aşamasına geçildiğini de aktardı.


 “Pandemi İşlerimizi Etkiledi”

Hamza Ertaşmış, bir yılı aşkın süredir devam eden Koronovirüs pandemisinin kendilerini de etkilediğini ifade ederek, artan maliyetlerle birlikte işlerinde de azalma yaşadıklarını aktardı. Kişiye özel mobilya imalatı anlamında Çorum’da sayılı işletmelerden biri olduklarını ifade eden Ertaşmış, işletmelerinde hazır mobilya satışlarının da olmadığını belirtti.


 Tüm Çorum Halkını İşletmelerine Davet Etti

Ertaş Mobilya sahibi Hamza Ertaşmış, Çorum ve çevre illerden sipariş aldıklarının altını çizerek, kişiye özel mobilya imalatı yaptırmak isteyenleri hesaplı fiyatları ve kusursuz tasarımlarını görmek üzere Küçük Sanayi Sitesi 40.Sokak No: 26 bulunan işletmelerine davet ettiklerini ifade etti. Ertaşmış, işletmelerine gelemeyecek durumda olanların kişiye özel mobilya imalatı hakkında bilgi almak istemeleri halinde 0539 823 16 85 numaralı telefonu arayabileceklerini de sözlerine ekledi.


 

 

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...