SON DAKİKA HABER

400 Kişinin İftar ve Sahur Hazırlıklarını Yerinde İnceledi

 


Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, her yıl geleneksel olarak belediye tarafından hayata geçirilen iftar sofrasını ziyaret etti.

İftar yemeği hazırlıklarını inceleyen Belediye Başkanı Şen, iftar menüsünün oldukça titiz bir şekilde hazırlandığını ifade etti.

Başkan Zeki Şen,Cengizhan lokantasının sahibi Cengiz Çağlayan'ın işletmeciliğini yaptığı,  Belediyenin geleneksel iftar sofrasının çeşitli menüler  ile ramazan ayı boyunca halkın hizmetinde olduğunu söyledi.

Zeki Şen, Ramazan ayına haftalar kala çalışması başlatılan iftar sofrasının, detaylarının titizlikle düşünülerek hazırlandığını, günde 400 vatandaşın evine iftar ve sahur yemeği götürüldüğünü ve Ramazan ayı boyunca hizmete devam edileceğini kaydetti.

İftar yemeği hazırlıklarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Zeki Şen, yemek dağıtımına da yardım etti.Başkan Şen, Cengiz Çağlayan ve ekibine özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İftar menüsünde oldukça titiz olan Başkan Şen, çoğunlukla et ağırlıklı yemekleri yaptırıyor.Ardından hazırlıklarla ilgili açıklama yapan Başkan Şen, " Geleneksel İftar soframızı bu yılda kurmayı Yüce Allah'ım bizlere nasip etti.Bu tür yardımlaşmalar bize mutluluk veriyor.Belediyemizin kurmuş olduğu iftar sofrası ramazan ayı boyunca çeşitli yemek menüsü ile halkımıza hizmet vermeye devam ettiklerini,İftar soframıza katkıda bulunan hayırsever vatandaşlarımıza, tek tek teşekkür ederim.Ramazan ayının Tüm İslam Alemine mutluluk, huzur ve hayırlar getirmesini dilerim."dedi.

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...