SON DAKİKA HABER

Uyuşturucu Satıcılarına Narkotik Ekipler Geçit Vermiyor !

 


Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Osmancık Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü destekli yapılan çalışmalarda, D-100 Karayolu Osmancık Polis Uygulama Noktasında, iki şahsın üzerinde “117 gr Metamfetamin” maddesi ele geçirildi.

Konuyla ilgili olarak Çorum İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Çorum İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Osmancık Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ile İstihbarat Şube Müdürlüğü destekli yapılan çalışmalarda,11/12/2020 günü D-100 Karayolu Osmancık Polis Uygulama Noktasında, iki şahsın üzerinde “117 gr Metamfetamin” maddesi ele geçirilmiştir" denildi.

Açıklamada, "Osmancık Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliğince “Uyuşturucu Madde Nakil ve Ticareti” suçundan işlemleri tamamlanan şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Cezaevine teslim edilmişlerdir" denildi.

Açıklamada, "Ülkemizin geleceği gençlerimizi zehirleme niyetindeki şahıs ve örgütlerle mücadelemiz aralıksız devam edecektir.Kamuoyuna saygı ile duyurulur"denilerek açıklama tamamlandı.

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...