SON DAKİKA HABER

Otomobil Hırsızları Kaçamadı

 


Çorum İl Emniyet Müdürlüğü,bazı basın ve yayın organlarında yayınlanan "Alın terini çaldılar" haberi ile ilgili olarak açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, 21.12.2020 günü gece muayyen bir saatte Çorum  Ulukavak Mahallesi Çiftlikpınarı 7.Sokak üzerinden 1982 model Renault marka araç ve 28.12.2020 günü gece muayyen bir saatte Üçtutlar Mahallesi Anadolu 13. Sokak üzerinden 1984 model Renault marka oto hırsızlığı meydana geldiği ifade edildi.

Açıklamada, Çorum Emniyet  Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği personeli tarafından olay yeri ile çevresinde yapılan kamera çalışmaları ve araştırmalar neticesinde, oto hırsızlıklarını gerçekleştiren şüphelilerinin tespitinin yapıldığı 30.12.2020 günü yakalanarak gözaltına alındığı kaydedildi.

Yapılan açıklamada, 1982 model Renault marka aracın Küçük Sanayi Sitesinde oto hurda alımı yapılan işyerinde parçalınmış olarak, 1984 model Renault marka araç ise plakası sökülmüş hasarsız olarak park halinde ekipler tarafından bulunarak sahiplerine teslim edildiği belirtildi.

Açıklamada, olayın şüphelileri hakkında gerekli yasal işlemler yapıldığı,Adli Mercilere sevk edildiği ve  soruşturmanın devam ettiği ifade edildi.

Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...