SON DAKİKA HABER

Belediyeden Erzurum Dede’ye İçme Suyu Hattı

 


Alt ve üst yapı çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Çorum Belediyesi, Erzurum Dede Caddesinde içme suyu hat çalışmalarına başladı. 

İçme suyuna yönelik önemli yatırımlar yapan Çorum Belediyesi, çalışmalarına başladığı 400 metrelik ana şebeke hat çalışmasıyla bölgede oluşabilecek sorunların da önüne geçmiş olacak.

İçerisinde bulunulan pandemi sürecini başarılı bir şekilde yöneten Çorum Belediyesi, diğer yandan da alt ve üstyapı çalışmalarında hız kesmiyor. Ekipler şehrin değişik bölgelerinde hummalı bir çalışma yürütüyor. KSS’de eskimiş asbestli borulardan oluşan ana şebekeyi değiştirerek Mimar Sinan Mahallesinin içme suyu sorununu çözen belediye, bu kez Erzurum Dede Caddesine 400 metre uzunluğunda ilave içme suyu hattı döşüyor.


 ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 

Çalışmaları Su ve Kanalizasyon Müdürü Said Toraman ile birlikte yerinde inceleyen Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, hattın bölgedeki içme suyu şebekesinde önemli oranda rahatlama meydana getireceğini kaydetti. Başkan Aşgın, “Buradaki merkezi içme suyu hattı İnönü Caddesinde asbestli borulardan oluşuyor. Bu da kaçaklara ve dolayısıyla su kesintilerine sebep oluyordu. Erzurum Dede bölgesinde alternatif bir çalışma yaparak bu sorunu kökten çözmüş oluyoruz.” dedi

Başkan Aşgın, Erzurum Dede Caddesinden Erol Olçok Eğitim Hastanesine kadar olan 400 metrelik hat çalışmasının Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirildiğini sözlerine ekledi.




Hiç yorum yok

Yorumlarınızı Bizimle Paylaşın...