SON DAKİKA HABER

Özel Öğrencilere Anlamlı Ziyaret



Çorum Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık, ATM Şefi Ersin Fırat ve Bilgisayar İşletmeni İsmail Canpolat, Gazipaşa Ortaokulu Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerini ve Okul Müdürü Yaşar Kabakcı'yı ziyaret ettiler.

Ziyaret sırasında Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık tarafından özel öğrencilere Orman Bakanlığının katkılarıyla hazırlanmış; kalemlik içinde ağaç tohumları bulunan kalemler,şapka ve Özel Eğitim Öğrencilerinin uygulamakta oldukları ''Benim Rengimi  Fark Et'' projesinde kullanılmak üzere proje logosu baskılı tişört hediye ettiler.

Okul Müdürü Yaşar Kabakcı ve Özel Eğitim Öğretmeni Ayşenur Maral Yıldız, yapılan ziyaretten memnunluk duyduklarını verilen hediyelerin çocuklar için farklı bir anlam taşıdığını söylediler. Hediyelerini alan çocukların mutluluklarını öğretmenleriyle birlikte dile getirdiler.

Okul Müdürü Yaşar Kabakcı, önümüzdeki günlerde özel çocuklarımızın gerçekleştireceği Nevşehir-Ürgüp gezisinde ,hava şartlarının uygun olması durumunda bu tişörtlerle yaparak geziye renk katılacağını dile getirdi.

Orman İşletme Müdürü Halil Kısacık'ta bu çocuklarımızın desteklenmesinin hem kendileri hem de toplum açısından önemli olduğunu dile getirdi.Bunun bir sorumluluk duygusu içinde yapılmasının gerekliliğini söyledi. Bu bağlamda başta bu öğrencilerimiz olmak üzere Çorum'daki özel öğrencilerle Çorum Orman Müdürlüğü olarak farklı etkinlik ve projelerde birlikte hareket etmek istediklerini dile getirdi.Ayrıca yapılacak farklı etkinlik ve projelerde de destek olmaktan mutluluk duyacaklarını dile getirdiler.

-HABER MERKEZİ-